Een super BSO! Bekend geworden met Sportstuif via Sportstuif Meerhoven. Wat fijn dat deze sportieve opvang nu ook in Best wordt geopend. Een BSO waar er genoeg gesport wordt en plezier wordt gemaakt met elkaar. De begeleiders zijn enthousiast en zorgen elke keer weer voor lachende gezichten op de kinderen. 

Maartje Maartje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

 Voetballen, acrogym en springkussens!- week 27 - 2023

Maandag 3 juli

Was een drukke dag met 35 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald hadden we fruit gegeten en gingen we in 2 groepen naar buiten. Als eerste activiteit speelde we slurventikkertje bij dit spel heb je 3 tikkers met elk een slurf. Met deze slurf moet je proberen de andere kinderen te tikken. Het tweede spel was acrogym. Dit spel is een van de favoriete spellen van de kinderen. Toen alle activiteiten klaar waren gingen we een koekje eten en zat deze leuke dag er op.

Dinsdag 4 juli

Ook vandaag hadden we een grote groep met 36 kinderen. We begonnen de dag met het ophalen van de kinderen. Toen dit gebeurd was, gingen we fruit eten en konden de activiteiten beginnen. Vandaag speelde we 3 activiteiten. Als eerste activiteit speelde we het Safarispel. Bij dit spel staat er in het midden een jager/stroper. In de drie hoeken van het veld staan drie groepen met kinderen, de dieren. Een groep is bijv. de leeuwen, een ander de olifanten en de laatste de giraffen. De jager noemt een van deze dieren. De kinderen die dit dier zijn, steken over naar de vierde hoek die vrij is. Wanneer ze getikt zijn, moeten ze aan de kant zitten. Als tweede spel speelden we penaltycup en als laatste spel stond iedereentikkertje op het programma. Na al deze leuke activiteiten gingen we gezamenlijk een koekje eten en zat de leuke dag er weer op. 

Woensdag 5 juli

Vandaag een kleine groep met 17 kinderen. We begonnen de dag met een gezamenlijke lunch. Hierna was het tijd om de andere kinderen op te halen. Toen dit gebeurd was mochten de kinderen even vrij spelen tot we fruit gingen eten. Na het fruit eten was het tijd voor de activiteit. Vandaag speelde we een hockeywereldkampioenschap. De kinderen mochten zelf hun landen kiezen. Toen dit klaar was mochten de kinderen nog even vrij spelen voor dat ze werden opgehaald. 

Donderdag 6 juli

Het was vandaag weer een lekker drukke dag met mooi weer. We hebben eerst met zijn alle fruit gegeten, na het fruit eten zijn we snel naar buiten gegaan en stond er 3 leuke activiteiten op het programma. Als eerste activiteit speelde we trefbal. Als tweede spelletje speelde we EHBO-tikkertje. We sloten de activiteiten af met een wedstrijdje voetballen kinderen tegen de begeleiders. Het was een spannende wedstrijd die uiteindelijk in 2-2 eindigde. Hierna gingen we nog een koekje eten en zat de dag erop!

Vrijdag 7 juli 

Vandaag was het een kleine groep met 15 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald begonnen we aan het fruit eten. Hierna mochten de kinderen even lekker vrij buiten spelen voor we aan de activiteit begonnen. Vandaag speelde we levend bowlen op de buikschuifbaan. Als tweede activiteit hadden we springkussentikkertje. Na de activiteiten mochten de kinderen nog even vrij spelen en stond het weekend al weer voor de deur. 

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches